miercuri, 27 noiembrie 2013

Cum seducem femeile

Ei bine, ca sa seduci o femeie, in primul rand iti trebuie...

Nu iti trebuie bah nimic, pentru ca tu de fapt nu seduci ci esti sedus de look, de atitudine, de personalitate.
Nu exista o reteta general valabila pentru cuceritul femeilor.

Nu exista secrete, trucuri, strategii sau stratageme pentru a cuceri femeile. In realitate, femeile nu se cuceresc ci pur si simplu aleg ele cu cine sa se cupleze si pe cine sa refuze. Tu, ca barbat nu poti afirma ca ai sedus o femeie ci ca ti-ai etalat calitatile/ atuurile,iar ea, femeia, te-a evaluat si ti-a dat nota de trecere.

Nu ai cum sa spui ca ai cucerit o femeie atata timp cat ea te place din start. Sa cuceresti presupune sa duci o lupta, sa dispui de strategii, sa ai niste planuri foarte bine puse la punct. Ori in cazul "cuceritului" femeilor, nu se poate vorbi despre asa ceva. Daca stai de capul unei femei si ea nu te place, risti sa fii acuzat de hartuire sexuala. O femeie ori te place de prima data ori nu te va placea niciodata.
Cuceritul de fapt inseamna sa duci o munca de convingere ca tu esti cel mai bun dintre barbatii pe care femeia îi are deja pe lista ei de potentiali parteneri.

Daca cuceritul femeilor ar putea fi invatat in mod logic, orice tocilar cu iq mare s-ar plimba de mana numai cu bunaciuni.